Congressen

Van der Slikke zakelijk manager Mesdag Collectie

Alice van der Slikke is benoemd tot zakeijk manager van De Mesdag Collectie bij het Van Gogh Museum. De Mesdag Collectie is niet alleen toegankelijk voor museumbezoekers, maar biedt ook mogelijkheden voor ontvangsten en evenementen. Het Van Gogh Museum is sinds 1991 beheerder van De Mesdag Collectie.

Van der Slikke is vanaf heden verantwoordelijk voor de strategische zichtbaarheid van het museum, de bedrijfsvoering en het genereren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Van der Slikke verheugt zich op haar nieuwe werkzaamheden. “De Mesdag Collectie is een uniek museum dat iedereen gezien moet hebben en daar wil ik graag aan bijdragen.”

Alice van der Slikke heeft ruime ervaring opgedaan in de evenementen en hospitality branche. Laatstelijk bij ABN AMRO Mees Pierson, waar zij als eventmanager verantwoordelijk was voor het relatiebeheer, evenementenmanagement en sponsoring. Ook Den Haag kent Van der Slikke goed omdat zij als personal assistent van de general manager van Hotel des Indes werkte.

Aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag ligt het voormalige woonhuis van Hendrik Willem Mesdag (1831-1915), de beroemde zeeschilder. Naast schilder was hij een groot kunstverzamelaar. Het voormalige woonhuis en museum herbergt tal van bijzondere 19e eeuwse meesterwerken van schilders van de Franse School van Barbizon en de Haagse School. Het karaktervolle voormalig woonhuis, het atelier en de tuin van het echtpaar Mesdag zijn mooie stijlkamers in negentiende-eeuwse sfeer en bieden ruimte voor vergaderingen, diners, recepties en feesten. Ook is een exclusieve museumopenstelling buiten openingstijden mogelijk.

www.demesdagcollectie.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief