LiveWire

Van der Linde Food, Catering & Events partner Nederlands paviljoen Expo 2025 Osaka

Vanderlinde

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland hebben een partner geselecteerd voor de exploitatie van het Nederlandse paviljoen tijdens Expo 2025 Osaka in Japan. Van Der Linde Food, Catering & Events zorgt voor eventmanagement, beveiliging, schoonmaak, afvalmanagement en onderhoud.

Samenwerking met Nederlandse en Japanse partners

Voor het hospitalitymanagement biedt Van Der Linde het beheer van het publiekscafé tijdens de openingstijden van het paviljoen, de catering van de evenementen in de business lounge en de exploitatie van de cadeauwinkel. Het bedrijf werkt daarvoor samen met verschillende Nederlandse en Japanse partners en leveranciers. Randstad Japan neemt de werving en selectie van personeel op zich, terwijl JEFF Co., de Japanse partner, verantwoordelijk is voor het contractmanagement van alle Japanse leveranciers.

Common Ground

Het thema van het Nederlandse paviljoen op Expo Osaka 2025 is 'Common Ground', met als doel bezoekers innovatieve oplossingen te laten zien op het gebied van bijvoorbeeld energietransitie. Ook wil Nederland bedrijven, kennisinstellingen en (culturele) organisaties een ontmoetingsplek bieden tijdens Expo 2025.

In het paviljoen organiseren verschillende Nederlandse sectoren evenementen, met als doel internationale samenwerking te stimuleren en kennis, expertise en ideeën uit te wisselen. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke kenmerken. Het bedrijfsconcept van Van der Linde sluit hier goed op aan. Het bedrijf werkt zoveel mogelijk met 100 procent biologische, duurzaam geproduceerde en fairtrade producten.

Eerder in Dubai

Van Der Linde was ook hospitality partner tijdens de vorige Expo 2020 in Dubai. Managing director Robin Van Der Schuyt van Van Der Linde: 'Onze ervaringen met de vorige Expo in Dubai waren zeer positief, waardoor we Expo 2025 in Osaka als een nieuwe uitdaging zagen. Het thema "Common Ground" spreekt ons aan, omdat we werken vanuit de visie "Create together", waarbij samenwerking leidt tot impact en duurzame oplossingen. Met verschillende lokale partners hebben we een creatief voorstel gemaakt. We zijn er dan ook trots op dat deze samenwerking heeft geleid tot de gunning van deze opdracht.'


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief