Congressen

Van der Feltz directeur Netwerk & Business Development NBTC

Andrew van der Feltz (39) is benoemd tot directeur Netwerk & Business Development bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Momenteel is Van der Feltz manager van de NBTC-vestiging Verenigd Koninkrijk en Ierland en als zodanig verantwoordelijk voor de marketingstrategie en -activiteiten in deze landen. Zijn nieuwe functie gaat per 1 april in.
Met de benoeming van Van der Feltz kiest algemeen directeur Jos Vranken voor grote ervaring en expertise op onder meer het gebied van destinatiemarketing en publiekprivate samenwerking. “Het NBTC en de toeristisch-recreatieve sector staan de komende jaren voor grote uitdagingen om de bestemming Nederland op de kaart te houden in het buitenland. Samenwerking is hierbij meer dan ooit essentieel. Andrew van der Feltz vormt een waardevol lid van het Management Team waarmee we deze uitdagingen het hoofd gaan bieden”, aldus Vranken.

Van der Feltz is sinds 2000 werkzaam bij het NBTC. Hij begon bij de NBTC-vestiging in London als Marketing & PR manager en werd in 2003 manager van deze vestiging. De opvolging van Van der Feltz in het Verenigd Koninkrijk wordt ingevuld door Sandra Ishmael. Ishmael, nu nog marketingmanager, wordt per 1 april vestigingsmanager van het NBTC in het Verenigd Koninkrijk.

www.nbtc.nl / www.holland.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief