Congressen
Grand Catering heeft Erik van den Noort (49) benoemd tot directeur. Hij volgt Pieter Aalbers op die onlangs de overstap maakte naar Regardz. Van den Noort was hiervoor directeur van Deli XL Breda.Erik van den Noort heeft bij meerdere bedrijven en in verschillende branches ervaring opgedaan. Na zijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht heeft hij een aantal jaren gewerkt als directeur van Kasteel Erenstein van Camille Oostwegel. Hij heeft zijn carrière vervolgd als directeur bij Securitas waar zijn focus lag op de regio Den Haag. Aansluitend was hij directeur van Deli XL Breda waar hij verantwoordelijk was voor grote klanten binnen de horeca.
Grand Catering is een partycateraar in Utrecht waar de laatste jaren maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Met vaste locaties als het Beatrix Theater, Het Geldmuseum en preferred suppliership in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam is het bedrijf continu in ontwikkeling. Van den Noort: "Met concepten als The Colour Kitchen on Tour en Buitengewoon in het Land daagt Grand Catering klanten uit om net een stapje verder te gaan. Daar wil ik ook graag mijn steentje aan bijdragen."
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.