Congressen

Van der Valk bouwt nieuwe hoteltoren in Goes

Van der Valk - Goes

Van der Valk gaat een nieuw hotel bouwen langs de Deltaweg in Goes. Het komt pakweg naast het bestaande hotel waarvoor een nieuwe huurder wordt gezocht. Volgens manager Claudia Verzijlbergh is deze vernieuwing nodig, omdat het huidige onderkomen sterk verouderd is. Het nieuwe hotel wordt hoger en groter dan het huidige.

Het nieuwe gebouw zal bestaan uit een toren van 11 tot 15 etages, waarin 140 hotelkamers komen. Op de bovenste etage komt een zogeheten skybar. Er komen onder meer een receptie, lounge, restaurant, zalencentrum en wellnessvoorzieningen met zwembad en fitnessruimte. Ook wil Van der Valk live cooking buffetten gaan aanbieden, waarbij koks gerechten à la minuten in een open keuken bereiden voor de gasten. Dat concept bestaat al in andere hotels van het concern, zoals dat in Middelburg.

De Goese wethouder Loes Meeuwisse laat weten dat de gemeente in principe positief tegenover het plan van Van der Valk staat. Het wachten is nu op de vergunningaanvraag. Op dat moment zal het plan nog getoetst worden en er zal overlegd worden met de omgeving.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief