Beurzen

Vakbeurzen ProMedia voortaan in Jaarbeurs

Jelle Heidstra (director Mobility & Automotive ProMedia Group), Jeroen van Hooff (CEO Jaarbeurs) en Arie van Dijk (CEO ProMedia)

De vakbeurzen Taxi Expo, Tankstation & Carwash Vakbeurs en Fleet Expo vinden met ingang van 2023 plaats in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Beursorganisator ProMedia en Jaarbeurs hebben een meerjarenovereenkomst voor drie jaar afgesloten.

De mobiliteitsvakbeurzen vinden plaats op 15 en 16 november 2023 in de Koninklijke Jaarbeurs. Onder de noemer Mobility Hub Experience zullen ze gezamenlijk meer dan 15.000 vierkante meter beslaan.

Mobility & Automotive

ProMedia is de grootste uitgeverij van vakmedia in Nederland op het gebied van mobiliteit. Het exploiteert onder meer de titels TankPro, TaxiPro, CarwashPro, OVPro, Automotive en Fleet&Mobility.
“We merken dat de vakgebieden waarin we actief zijn elkaar steeds vaker raken en soms overlappen”, zegt Jelle Heidstra, director Mobility & Automotive bij ProMedia.
“In de transitie naar schone, emissieloze mobiliteit zien we ‘Mobility Hubs’ ontstaan: locaties waar verschillende vervoersmodaliteiten samenkomen rond schone energievoorziening. Daaromheen ontstaat een groeiend aanbod van facilitaire diensten zoals shops, werkplekken, eetgelegenheden en auto-onderhoud. Deze hubs vormen zo een knooppunt voor uiteenlopende MaaS-(Mobility as a Service, RED)-oplossingen.”

Overkoepelende kracht

Door de verschillende vakbeurzen gelijktijdig onder hetzelfde dak te organiseren, wordt de overkoepelende kracht ervan in de mobiliteitstransitie nog duidelijker.
Heidstra: “De drie evenementen behouden elk hun bekende, unieke identiteit voor de exposanten en bezoekers, met een eigen beursvloer en congresprogramma. Maar de bezoekers kunnen met hun E-ticket wel direct toegang krijgen tot de andere beurzen, om zo hun kennis en netwerk te vergroten.”
“Tegelijkertijd vinden er bovendien nog specifieke evenementen voor de OV- en de autoleasebranche plaats. Jaarbeurs is daar met zijn uitstekende bereikbaarheid per auto én openbaar vervoer de ideale locatiepartner voor.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief