Beurzen

Vakbeurs Venuez wordt serie interactieve avonden

Venuez Event gaat niet meer door als beurs, maar staat voortaan voor interactieve avonden voor een selectieve groep professionals. De eerste editie van Venuez nieuwe stijl wordt op maandagavond 7 januari 2013 gehouden.

Venuez Event  wordt voortgezet onder de naam ‘Venuez – Offshow for selected professionals & brands in the hospitality industry’. Tijdens de Venuez -avonden is de ‘who is who’ van de conceptuele horeca in Nederland aanwezig.

Karin Lindenhovius van Amsterdam RAI: “Sinds de overname van Venuez Event door de RAI is samen met de branche gekeken naar een nieuw, kwalitatief en onderscheidend concept voor het evenement. De organisatie heeft de afgelopen periode goed geluisterd naar de wensen van de markt. De Venuez-avonden worden exclusieve en dynamische netwerkevenementen. De nieuw uitgezette koers sluit aan bij de wens van de industrie voor een year-round platform.”

Op 7 januari 2013 trapt Venuez13 af. De avond wordt verzorgd samen met partners als Mother Music, Insites Consulting en leading nightlife entrepreneur John Noseda uit België.

Lindenhovius: “We buigen ons tijdens deze eerste avond over de stelling ‘What goes up must come down: Hoe ga ik van een jarenlange ‘Top Down’ omgang met mijn gasten naar een nieuwe vorm van ‘Bottom Up?’. “

Tijdens Venuez13 is er ruime aandacht voor kritiek en ideeën van de Y-generatie. Genodigden van Venuez 13 vinden tijdens het evenement tevens inspiratie op het gebied van premium drinks, design, vormgeving en muziek. De compleet verzorgde avond vindt plaats in een intieme en sfeervolle setting.

In september 2013 volgt de tweede editie van Venuez13. In maart 2013 worden ook de Venuez Hospitality & Style Awards uitgereikt, een initiatief van Mondiale Nederland.

Er is plaats voor maximaal 250 genodigden per avond. Uitnodigingen worden op persoonlijke titel verstrekt.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Subscribe to our newsletter now