Beurzen

Vakbeurs Surface sluit in 2020 aan bij Materials+Eurofinish

Materials-Eurofinish-Surface 2020

Vakbeurs Surface sluit in 2020 aan bij de combi-vakbeurs Materials+Eurofinish. De drie vakbeurzen gaan samen als Materials+Eurofinish+Surface 2020, het kennis- en netwerkevent voor de BeNeLux, dat op 3 en 4 juni plaatsvindt in NH Conference Center Koningshof inVeldhoven. De Nederlandse kennis- en netwerkorganisatie voor de maakindustrie, Mikrocentrum, en VOM, de Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, werken hierbij samen met Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland (ION), de organisator van vakbeurs Surface.

Logische vervolgstap

In 2018 kondigden Mikrocentrum en de Belgische VOM al de samenwerking aan van de samenvoeging van de vakbeurzen Materials en Eurofinish. De eerste editie van de combi-vakbeurs vond plaats op 15 en 16 mei 2019 in Leuven en trok 1.500 bezoekers en 130 exposanten. Het aansluiten van Vereniging ION binnen het collectief met vakbeurs Surface is dan ook een logische vervolgstap om door te groeien als het kennis- en netwerkevenement voor de maakindustrie in de BeNeLux, met als vakgebieden materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechniek.

Interactieve demopleinen

Materials+Eurofinish+Surface 2020 verwacht zo’n 200 exposanten en 60 sprekers in het kennisprogramma. De beleving staat centraal tijdens het gehele evenement. Zo kunnen bezoekers oplossingen van exposanten live ervaren op de interactieve demopleinen en uitdagingen rondom productontwikkeling en materiaalkeuzes voorleggen aan experts (materiaal- en coatingdoktoren) uit de praktijk. Evenals tijdens 2019 editie van Materials+Eurofinish, organiseert de KvK in samenwerking met Enterprise Europe Network en het Belgische Agentschap Innoveren en Ondernemen wederom een internationale Meet & Match.

Hele waardeketen

De aansluiting van Surface is de juiste keuze om onze groeiambities te verwezenlijken, stellen Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (ION). Het biedt productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers één plaats om de hele waardeketen te ontmoeten: van design en materiaalkeuzes tot en met analyse en de daadwerkelijke coatingtechnologie.

Komende editie

De komende editie van Materials+Eurofinish+Surface staat gepland op 3 en 4 juni 2020 in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief