Beurzen

Vakbeurs Mobiliteit gaat samenwerking aan met The Future Mobility Network

Vakbeurs Mobiliteit gaat een samenwerking aan met The Future Mobility Network als exclusieve beurspartner. Vanuit de campus van TU Delft neemt dit onafhankelijke netwerk voor innovaties in november de toekomst van mobiliteit mee naar de beursvloer van Expo Houten.

Sprong van theorie naar praktijk

“Wees te allen tijde alert!”, luidt de waarschuwing aan de poort van hun living lab in Delft. Op dit terrein worden nieuwe technologieën onderzocht en klaargestoomd voor de echte wereld, zoals zelfrijdende auto’s, robots, drones en nieuwe vormen van openbaar vervoer. Door de samenwerking met Vakbeurs Mobiliteit maakt The Future Mobility Network een sprong van theorie naar praktijk. In november ervaren bezoekers hun meest opmerkelijke innovaties en bevindingen op de beursvloer.

“Ook Vakbeurs Mobiliteit vormt al jaren een brug tussen theorie en praktijk, waar bestuurders, deskundigen, adviseurs en andere professionals in aanraking komen met de innovaties die ons mobiliteitslandschap gaan vormen. De samenwerking met The Future Mobility Network maakt deze innovaties tastbaar, en geeft beursbezoekers concrete handvatten voor vernieuwing”, aldus Sjoerd Veldboer, projectmanager van de beurs.

Op woensdag 28 november 2018 zal minister Cora van Nieuwenhuizen het tweedaagse evenement in Expo Houten officieel openen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief