Beurzen

Vakbeurs Festivak trekt bijna 5.000 bezoekers

Evenementenbeurs Festivak maakte na twee coronajaren een comeback op 9 en 10 november 2022. Organisator OGZ kijkt terug op een succesvolle vakbeurs, met in totaal 4.879 bezoekers.

“Eindelijk mochten we weer samenkomen, en dat was te merken”, schrijft OGZ op de blog van Festivak.nl. “In groten getale was de evenementenbranche vertegenwoordigd in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Aan het enthousiasme van alle bezoekers en exposanten te merken, kunnen we wel stellen dat iedereen dit enorm gemist heeft.

Deze editie van Festivak bevatte ruim 250 stands, met vaak een feestelijke uitstraling: lichteffecten, muziek, felle kleuren, grote voertuigen en zelfs een sneeuwmachine. De organisatie spreekt over “een mooie mix van vaste deelnemers en nieuwe gezichten”. Sommige exposanten zijn er zelfs alle 25 edities bij geweest, zoals Arendje Verhuur, Van Lieshout Elektra, Van Ham Tenten & Podia, Adexpo, Coby IFS en MTD.

Thematours

Voor bezoekers die niet goed wisten welke stands ze moesten aandoen, was er een handige manier om de beurs te verkennen: de thematours. Hierbij werden zij rondgeleid over de beursvloer en kwamen ze langs exposanten binnen een bepaald thema. De thema’s waaruit men kon kiezen waren de beurzentour, de innovatie- en duurzaamheidstour, de fun- en foodtour en de promotietour.

Ook was er een uitgebreid inhoudelijk programma, met lezingen van onder meer Jolanda Jansen (Ahoy), Danny Membre (RUMAG) en Ronnie Degen (Zwarte Cross). De volgende editie van Festivak staat gepland op 22 en 23 november 2023 in België, om precies te zijn in de Nekkerhal in Mechelen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief