Congressen

Unieke locatie in Chinese sferen...welkom in Pandasia!

Dit voorjaar komen twee reuzenpanda’s naar Ouwehands Dierenpark Rhenen! U heeft de unieke kans om als eerste, nog voor de reuzenpanda’s zijn gearriveerd, de bijzondere sfeer van Pandasia te ervaren.
Middenin Pandasia bevindt zich een unieke Chinese evenementenlocatie met uitzicht op het buitenverblijf van de reuzenpanda’s.
 Met een capaciteit tot 200 personen is elk evenement extra bijzonder in deze Chinese omgeving. Proef de Chinese sferen laat je inspireren door de prachtige omgeving van Pandasia! Al vanaf februari is deze evenementenlocatie beschikbaar voor Aziatische diners, presentaties en zakelijke bijeenkomsten.
 

Pandasia

Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatisch project ‘Pandasia’, dat onderdak zal bieden aan verschillende Aziatische diersoorten zoals kleine panda’s en muntjaks. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpandaverblijf. Het verblijf bestaat uit twee delen, een apart binnen- en buitenverblijf voor het mannetje én voor het vrouwtje, meerdere nachtverblijven, een kraamkamer, een koelcel voor bamboeopslag, een veterinaire en een verzorgersruimte. Daarnaast maken een restaurant met Chinees-Aziatische uitstraling en een Pandashop het project compleet.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via telefoonnummer 0317 650 200 of per e-mail sales@ouwehand.nl.
 
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief