Congressen

UITNODIGING voor de Reis-, MICE- en Touringcarbranche

Sinds begin dit jaar is Brussels zelfstandig op de markt als Reis-, en MICE-bestemming met een eigen vertegenwoordiging in Amsterdam. Helene Visser, voorheen actief als Trade & Mice Manager bij Toerisme België voor Wallonië & Brussel, werd gevraagd om Visit.Brussels te vertegenwoordigen als Toeristisch Attaché in Nederland.
  Where will Brussels take you?
Deze slogan luid een nieuw tijdperk in voor de toeristische promotie van Brussel. Om die reden nodigt Visit.Brussels in samenwerking met Eventbranche.nl, u van harte uit om aanwezig te zijn bij het exclusieve netwerkevent: Visit.Brussels@Strandzuid, maandag 2 oktober 2017 in Amsterdam.
 
Tijdens Meet.Visit.Brussels@Strandzuid kunt u als zakelijke reis-, event- en leisureprofessional genieten van een interessant plenair programma (met o.a. de trends en ontwikkelingen op het gebied van toegankelijkheid, evenementen, meetings en incentives), speeddaten met MICE-professionals en partners van Visit.Brussels, de (event)mogelijkheden van het onlangs gerenoveerde Strandzuid ontdekken én bent u onze gast tijdens de netwerkborrel met een unieke belevenis van Belgische gastvrijheid en bourgondische culinaire hoogstandjes.

 Brussel, een kwaliteitsbestemming voor de zakelijke reis-, event- en leisurebranche
Brussel, hoofdstad van 500 miljoen Europeanen, maakt deel uit van de zogenaamde ”Power Cities”. Als internationale bestemming met ruim 60.000 events, meetings, groepsreizen en incentives per jaar is Brussel kampioen in het organiseren en sinds kort uitgeroepen tot 1e Congresstad wereldwijd.
Door zijn centrale ligging in Europa zijn Amsterdam, Londen, Parijs en Keulen in amper twee uur met de hogesnelheidstrein te bereiken. Wie landt op de luchthaven Zaventem is per trein slechts 20 minuten verwijderd van het stadscentrum.

Met zijn mix aan culturen (183 verschillende nationaliteiten) is het een kosmopolitische stad op mensenformaat, die naast de bekende attracties als Manneken Pis, Atomium, Mini Europe, EU etc. , overladen is met festivals en culturele activiteiten. Van wereldklasse is de opera in de bekende Muntschouwburg, kunst in het Paleis voor Schone Kunsten BOZAR, tentoonstellingen in de tientallen musea, een bezoek aan één van de onderzoek parken of technische kweekvijvers.
 
 Brussel biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden voor groepsreizen, congressen en incentives.
Van bijeenkomsten in de top van het Atomium, een bezoek aan de Europese Instellingen of dineren in een tram die langs de mooiste plekjes van de stad rijdt, Brussel is een kwaliteitsbestemming met een verfijnde keuken en een innoverend, duurzaam karakter.
Ontdek de verborgen pareltjes van deze stad met een ervaren gids op de touringcar, te voet, per fiets of joggend.  Want voor jong en oud; in Brussel is altijd iets te beleven!

 Programma
Deuren open                                    15:00 uur
Plenair programma                           15:30 – 16:30 uur
Speeddates                                     16:30 – 18:00 uur
Netwerkborrel & walking diner           18:00 – 21:00 uur 

Wij hopen u te verwelkomen als onze gast!
Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op: www.visitbrusselsbijstrandzuid.weebly.com

visit.brussels 
Helene Visser

Toeristisch Attaché
Prins Hendrikkade 186, 1011 TD Amsterdam
T (+31) (0)20 524 43 45
M (+31) (0)6 20 54 43 92
E h.visser@visitbrussels.be
W www.visit.brussels

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief