Beurzen

UFI maakt nieuw voorzitters-trio bekend

Tijdensde internationale UFI-meeting op 18 juni in Hamburg, heeft de Raad van Bestuur van UFI de nieuwe samenstelling van de voorzitters bekend gemaakt. Het gaat om Arie Brienen van Jaarbeurs Holding (zie foto), Chen Xian Jin van China Association of Exhibition Centres en Renaud Hamaide van Comexposium en Viparis in Frankrijk. De nieuwe samenstelling gaat in november 2012 in.Het voorzitterstrio bestaat altijd uit een scheidend voorzitter, een huidig voorzitter en een inkomend voorzitter. In dit geval gaat het om Arie Brienen van Jaarbeurs Holding (zie foto), Chen Xian Jin van China Association of Exhibition Centres en Renaud Hamaide van Comexposium en Viparis in Frankrijk. De nieuwe samenstelling gaat in november 2012 in.

Renaud Hamaide is de nieuwkomer. Hijzal een jaar dienen als inkomend voorzitter, daarna een jaar als president en vervolgens nog een jaar als scheidend voorzitter. De UFI-voorzitterheeft altijd tweeandere voorzitters om zichheenom hem te steunen. Volgens de UFI maakt deze structuur een snelle, en geografisch gevarieerde, rotatie voor het bestuur mogelijk, die voor continuïteit binnen de organisatie zorgt.

Arie Brienen istot en met november 2012 UFI-voorzitter. Over Hamaide zegt hij: "Renaud is een uitstekende aanvulling voor het bestuur. Hij leidt één van de belangrijkste beursorganisatie in de wereld enbrengt een breed scala aan ervaring en leiderschap met zich mee."

UFI isde internationale associatie waarin internationale beursorganisatoren en beursgebouwen, nationale en internationale beurzenbrancheverenigingen en geselecteerde partners uit de beursindustrie zijn verenigd.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief