Congressen

Tweede plaats voor het Nederlandse team – Meeting Trophy 2017

De 13de editie van de Switzerland Meeting Trophy heeft van 29 juni t/m 2 juli plaats gevonden. 88 professionele meetingplanners hebben fel om de Meeting Trophy gestreden. Frankrijk is uiteindelijk winnaar geworden. Nederland en Scandinavië gingen naar huis met een gedeelde tweede plaats.
 Acht nationale teams namen deel aan de rally.  Met trein, boot, bus, auto en te voet wordt er dwars door Zwitserland gereisd. Op originele en professionele wijze kennis met Zwitserland, als meeting-, incentive-, congres- en evenementenbestemming gemaakt. Meeting Trophy is niet zomaar een studiereis, het is een unieke beleving.
 
Dit jaar nam het Nederlandse team ‘The Dutch Mountaineers’ het op tegen België, Frankrijk, UK, Duitsland, Scandinavië, Rusland en Amerika. De reis begon in Schaffhausen in Oost Zwitserland om via Flims in Graubünden in de hippe trendy stad Zürich te eindigen. Bergen, meren en steden staan dus op het programma. Onderweg tal van activiteiten en vragen te beantwoorden.
 
Schaffhausen en St.Gallen
Start van de Meeting Trophy vond in kasteel Laufen plaats, aan de voet van de watervallen van Schaffhausen. De avond ervoor hadden de teams al met elkaar kennisgemaakt in restaurant Güterhof. Schaffhausen heeft een prachtige binnenstad, rijk versierd met erkers en beschilderde voorgevels. Symbool van Sankt Galen is de barokke kathedraal met de barokke stichtsbibiotheek, waar 170.000 handgeschreven en meer dan duizend oude documenten worden bewaard, UNESCO-wereldcultuurerfgoed. De oude binnenstad is aantrekkelijk met bont beschilderde erkers uit de 16e tot 18e eeuw. Bekend om de textielindustrie.
 
Flims
Rijnkloof Ruinaulta, hier bevindt zich de ‘Swiss Grand Canyon’, met mogelijkheden voor het avontuurlijke river raften. De Caumasee nodigt uit tot ontspanning en waterfietsen, een prachtig diepblauw tot turquoise bergmeer. Dineren op de berg, met de stoeltjeslift naar Foppa en kaasfondue op open vuren nuttigen. De ultieme beleving, zeker als je aan eind van de avond wederom met de stoeltjeslift naar beneden gaat.
 
Zürich
Gelegen aan het Meer van Zurich met uitzicht op de met sneeuw bedekte Alpen. Meer dan 50 musea en meer dan 100 galerieën, internationale labels en urbane Zurich-merken. Vanaf de huisberg Uetliberg schitterend uitzicht. Hippe en trendy stad met de industriële Zurich West wijk. De slotavond van de Meeting Trophy vond in Quai61 plaats. Volgend jaar vindt de 14de editie plaats.
 
Meer informatie over Meeting Trophy


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief