Congressen

Tweede editie van hybride Sustainable Meetings Conference

Het Nederlandse chapter van de Green Meetings Industry Council houdt, parallel aan de Amerikaanse editie, een hybride versie van de Sustainable Meetings Conference op maandag 8 april in het Amsterdamse Mövenpick Hotel.

Het middagprogramma bestaat uit een gevarieerd aanbod van sprekers en workshops met een relatie tot de duurzame organisatie van zakelijke bijeenkomsten. De keynote zal worden geleverd door Duncan Stutterheim, eigenaar en mede-oprichter van ID&T. Stutterheim zal nader ingaan op de unieke wijze waarop zijn evenementen zo duurzaam mogelijk worden ingericht.

‘Virtueel’ in Chicago

Later in de middag en avond zal er een directe verbinding worden gelegd met Chicago, waar de Sustainable Meetings Conference wordt georganiseerd. Een interactieve breedbandconnectie met het congres in de Verenigde Staten biedt de mogelijk om virtueel deel te nemen vanuit Nederland.

Het ‘overslaan van de vonk’ wordt het leidende thema voor het congres. Met inspirerende sprekers en praktische voorbeelden worden de Nederlandse deelnemers geinformeerd over de verduurzaming van zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Aanmelden kan hier

Over GMIC-NL

De ‘Green Meetings Industry Council’ -GMIC- is een in 2004 opgerichte not for profit organisatie en is gevestigd in de Verenigde Staten. GMIC is een op lidmaatschap gebaseerde professionele organisatie die middels educatie planners, leveranciers, locaties e.d. ondersteuning kan bieden bij de alsmaar stijgende gebruikersnormen voor duurzame zakelijke bijeenkomsten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief