Congressen

Tweede editie Congresregio Twente in Enschede

Een groep van 14 organisatoren van zakelijke evenementen maakte vrijdag 5 oktober kennis met Twente als congreslocatie. Tijdens de tweede editie van de Congresregio Twente site visit werd het aanbod van Enschede bezocht waaronder het Wilminktheater, Concordia, de Grote Kerk, Vliegveld Twenthe en het nieuwe U Parkhotel op de campus van Universiteit Twente.

Enschede centrum als congreslocatie

De deelnemers aan de site visit kregen een rondleiding door het Wilminktheater, dat samen met het Muziekcentrum plaats biedt aan 4000 personen. Er werd geluncht in de Grote Kerk op de Oude Markt. In het honderd jaar oude monumentale pand van Concordia aan diezelfde Oude Markt werd een presentatie gegeven over Congresregio Twente. Daarna volgde een workshop EventCanvas.

Vliegveld Twenthe en U Parkhotel

Na een route langs bunkers en hangars over Vliegveld Twenthe, werd er gefinisht op de voormalige taxibaan, waar tot een paar jaar geleden nog F16’s overheen taxieden. Dit is een evenemententerrein geworden waar vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen plaatsvinden. Op de solex volgde de groep een route door de Twente natuur richting de campus van Universiteit Twente waar zij een binnenkijkje kregen in het nieuwste hotel van Twente, Uparkhotel, dat begin 2019 opent. Naast bezichtiging van meeting ruimtes en conferentiezalen konden de deelnemers ook het uitzicht bewonderen op de hoogste etage, waar de boardroom zich bevindt.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief