Beurzen

Tweede editie Bambini Event meer dan geslaagd

Het afgelopen weekend hebben meer dan 11.400 bezoekers het Bambini Event bezocht.  Ouders van kids in de leeftijd van 0 tot 12 jaar konden hun hart ophalen aan de allernieuwste trends op het gebied van fashion & lifestyle.

Het afgelopen weekend hebben meer dan 11.400 bezoekers het Bambini Event bezocht.  Ouders van kids in de leeftijd van 0 tot 12 jaar konden hun hart ophalen aan de allernieuwste trends op het gebied van fashion & lifestyle.

Bij binnenkomst stapte de bezoeker in een sfeervolle hal vol witte fietsen en harten. Daarna kwam de beurshal en de prachtige stands van zo’n 90 bedrijven. De organisatie van de beurs die in 2007 voor het eerst plaatsvond, had alles uit de kast getrokken. Ze signaleerden het internationale karakter van de beurs, de grote variëteit van fashion, lifestyle & more en de dynamische sfeer als de belangrijkste succesfactoren van de beurs. Dit jaar was er een accent gelegd op diverse kinderactiviteiten: er waren o.a. dance battles, sport- & dansdemonstraties, workshops decoreren en streetsurfing. Tijdens het Bambini Event werd voor de tweede achtereenvolgende de populaire Bambini Model of the Year Contest georganiseerd. 1.000 kinderen straalden op de catwalk, waarna 100 kids werden geselecteerd voor de finale.

Zondagmiddag werden 8 kinderen tot winnaar uitgeroepen en dragen een jaar lang de titel ‘Bambini Model of the Year 2008’. Samen met topmodel Rosanne en glamourqueen Gemma Glitter trakteerde ex-profvoetballer Richard Witsche namens het bekende jeansmerk Vingino, hoofdsponsor van de contest, alle 100 finalisten op een complete outfit van Vingino. De winnaars mochten daarnaast ook rekenen op o.a. een paar UGG’s, een spel voor de Nintendo DS en deelname aan een modereportage in Bambini Magazine. Voor het eerst werd in samenwerking met de meesttrotsemamahyves de Meest Trotse Mama Modeshow gehouden, waaraan 150 trotse moeders deelnamen met hun kinderen. Het bleek een schot in de roos. De hoofdprijs, een driedaags verblijfsarrangement in Disneyland Resort Paris, ging naar Esther Westen en haar drie kinderen. In 2009 vindt het Bambini Event wederom plaats.

Kijk op www.bambini.com voor alle foto”s!

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief