Congressen

Twee nieuwe GM’s bij Carlton

Zowel het Carlton President in Utrecht als het Carlton Oasis in Spijkenisse heeft per vandaag een nieuwe general manager. Beide heren, Bart Blikman en Frederik Reimers, hebben hun sporen verdiend in de hotelwereld én bij Carlton Hotel Collection. Blikman begon zijn Carlton-carrière 20 jaar geleden, die van Reimers startte 10 jaar terug.

Bart Blikman deed ervaring op in de Franse hotelindustrie, voordat hij in 1990 bij het Carlton President werd aangenomen. Zijn eerste werkzaamheden bij Carlton Hotel Collection vonden plaats op de afdelingen F&B en Banqueting Sales, vervolgens trad hij toe tot het managementteam als Operations Manager.

Zes jaar geleden vertrok Blikman naar Carlton Oasis, waar hij als General Manager de touwtjes in handen kreeg. Nu, twintig jaar na zijn start bij Carlton, is Blikman terug in het hotel waar het voor hem allemaal begon: Carlton President in Utrecht. Hij volgt hier General Manager John Rowley op.

Frederik Reimers startte zijn internationale hotelcarrière in Duitsland en Frankrijk en werkte vervolgens voor verschillende Nederlandse hotels. Dat alles voordat hij tien jaar geleden startte als Service Manager bij Carlton President. Hij groeide al snel door tot F&B Manager en werkte de laatste jaren als Operations Manager in het Utrechtse hotel.

Na tien jaar bij Carlton President, verhuist Reimers nu naar Spijkenisse waar hij als General Manager het Carlton Oasis gaat leiden. Met deze nieuwe functie gaat Reimers zijn eerste ervaring als GM opdoen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief