Congressen

Twee Nederlandse convention bureaus finalist M&IT Awards

MITawards-noyear-web-750x500px

De convention bureaus van Den Haag en Rotterdam zijn  verkozen tot finalist bij de Meetings & Incentive Travel Industry Awards 2015 in de categorie ‘Best Overseas Convention Bureau’. Concurrenten van de twee steden voor de award zijn de convention bureaus van Canada, Malta en Monaco. De uitreiking vindt plaats op 3 maart 2015 tijdens een galadiner in Londen.

Marco Esser, directeur Den Haag Marketing: “We zijn wederom trots op deze nominatie, waarbij we door de markt zelf worden gewaardeerd en genomineerd. Den Haag is een excellente congresbestemming met dito begeleiding vanuit ons Convention Bureau en die mening wordt blijkbaar gedeeld. Hoe mooi zou het trouwens zijn om dit jaar twee Nederlandse convention bureaus op het podium te hebben!”

Ron Voskuilen, directeur Rotterdam Partners: “Rotterdam heeft de laatste jaren hard gewerkt aan een stevig imago als internationale congresbestemming en ziet haar populariteit toenemen. Het is een beloning voor ons werk dat de lezers van M&IT magazine – en dus de markt zelf – ons hebben genomineerd.  Het zou fantastisch zijn als Den Haag én Rotterdam  – beiden dit jaar uitgeroepen tot tweede congresstad van Nederland – straks in de prijzen vallen.”

Meetings & Incentive Travel Awards

De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan al bijna 20 jaar. Het is een gevestigde award uitreiking waar best practices uit de markt worden benadrukt. In totaal worden 19 awards uitgereikt. Meetings & Incentive Travel is het vakblad in Groot-Brittannië dat zich richt op organisatoren van corporate events en van associaties congressen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief