Congressen

Twee hotels toegevoegd aan hotelmerk Nhow

NH Hotel Group heeft Brussel en Rome gekozen als bestemmingen voor de volgende uitbreiding van het lifestyle- en designmerk Nhow. De huidige hotels NH Brussels Bloom en NH Collection Vittorio Veneto, ondergaan een grondige renovatie en worden tot het merk Nhow omgetoverd. Het merk streeft ernaar de referentie voor de meest innoverende culturele, sociale en artistieke bewegingen van deze grote steden te zijn.

Nhow Brussels

Nhow Brussels, gelegen in het centrum van Brussel dichtbij de botanische tuin, is het eerste Nhow hotel in België. Het nieuwe designconcept zal de essentie van het huidige NH Brussels Bloom, een creatief platform voor aanstormend kunsttalent, herformuleren met een moderne, vernieuwende blik. Nhow Brussels is, met haar 305 kamers, zowel hotel als kunstgalerij en wil de hot spot van de lokale kunstscene zijn. De heropening is gepland voor de tweede helft van 2019. Het gebouw is eigendom van Pandox, een Europese marktleider in de hotelvastgoedindustrie.

Nhow Rome

Na Nhow Milano, opent NH Hotel Group begin 2020 een tweede hotel met 199 kamers in Rome. Het centraal gelegen NH Collection Vittorio Veneto, eigendom van de NH Hotel Group, krijgt een nieuw gezicht. Het nieuwe interieur design is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de stad.

Momenteel zijn er vier hotels van Nhow in Europa: in Berlijn, Milaan, Rotterdam en Marseille. In 2019 wordt Nhow London geopend in de trendy wijk Shoreditch, met als thema ‘London Reloaded’. In 2020 zal Nhow Amsterdam RAI open gaan. In 2021 opent het tweede hotel in Duitsland haar deuren, met in totaal 375 kamers, als Nhow Frankfurt


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief