Beurzen

TVE Reclameproducties neemt aandelen Bergslot Groep over

TVE Reclameproducties uit Sint-Oedenrode heeft 100 procent van de aandelen van de Bergslot Groep overgenomen. Onder de Bergslot Groep vallen vier signbedrijven allen gespecialiseerd in indoor en outdoor visuele communicatie. Met de overname van Bergslot Groep ontstaat één van de grootste signbedrijven van Nederland, met een gecombineerde omzet van €25 miljoen en 130 werknemers.

Visuele communicatie

Onder de Bergslot Groep vallen de bedrijven Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart en Bergslot voor de Duitse markt. In 2017 nam Bergslot Groep het bedrijf Reclamespecialisten over. De vier bedrijven verzorgen visuele communicatie, zoals permanente outdoor signing, fleetmarking (bestickering en belettering van wagenparken en vervoersmiddelen voor het openbaar vervoer) en point of salemateriaal. Afnemers zijn onder andere openbaar vervoersbedrijven en retail- en supermarktketens zoals Action, Jumbo en Lidl. Ook multinationals zoals DPD en Randstad maken gebruik van de diensten van de Bergslot Groep.

Passende overnamekandidaat

Gezien de leeftijd van Jan Snijders, die sinds 2007 eigenaar was van de Bergslot groep, is met Marktlink Fusies & Overnames gezocht naar een passende overnamekandidaat. Belangrijk voor Snijders was een kandidaat die de continuïteit van de bedrijven kon waarborgen.

Hennie van Osch, eigenaar van TVE: “De activiteiten van de overgenomen bedrijven zijn compleet aanvullend op de activiteiten van TVE. De overname van de Bergslot Groep is daarom een logische stap. Met de overname van Bergslot Groep breiden wij onze dienstverlening uit en worden we een one-stop-shop op het gebied van outdoor en indoor visuele communicatie. Met name het online kanaal Reclamespecialisten en het fleetmarking segment is een nieuwe complementaire markt voor ons, waar onze klanten van profiteren. Op het gebied van fleetmarking is Bergslot de toonaangevende partij.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief