Beurzen

TUSExpo overgenomen door Rotterdam Ahoy

Gielissen Tradeshows & Conferences draagt de organisatie van The Unmanned Systems (TUS) Expo over aan Rotterdam Ahoy. Het tweedaagse evenement dat sinds 2015 bestaat, omvat een expositie en een conferentie waar fabrikanten, onderzoeksinstituten, universiteiten en brancheorganisaties de laatste stand der techniek en de nieuwste innovaties op het gebied van robotica en onbemande voertuigen laten zien.

Samensmelting

De vierde editie vond afgelopen januari tegelijkertijd plaats met InfraTech in Rotterdam Ahoy. “Deze eerste gezamenlijke editie heeft aangetoond dat er een grote behoefte is aan een samensmelting van onbemande systemen met wereld van de infrastructurele projecten”, laat Andre Hoeben, COO van Gielissen weten. De organisatie heeft nu besloten om TUSExpo (en TUSNordics) verder te laten groeien onder de vlag van Rotterdam Ahoy. Hoeben: “Wij zijn ervan overtuigd dat we TUSExpo op deze manier een mooie toekomst kunnen geven. De continuïteit en kwaliteit van het evenement zijn daarmee gewaarborgd. Dat vinden we belangrijk”.

Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager B-2-B Ahoy ziet grote kansen voor TUSExpo: “Het is een hele mooie aanvulling op onze bestaande portefeuille. Naast de koppeling met InfraTech zien we nog legio mogelijkheden binnen andere vakgebieden als de onderhouds- en maritieme industrie waar unmanned systems een steeds belangrijke rol gaan spelen”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief