Congressen

Tulip Inn De Veluwe wordt Best Western Hotel

Hotel De Veluwe sluit zich per 1 september aan bij hotelketen Best Western. Het hotel dat gevestigd is in Beekbergen is het 44ste hotel in Nederland dat zich bij deze hotelketen voegt.Best Western Hotel De Veluwe is in 1926 opgericht als een Troelstra Oord, een vakantie- en rustplaats voor arbeiders. De sporen van deze historie zijn nog steeds duidelijk zichtbaar. De oorsponkelijke studieruimte is later omgedoopt tot de Deelerzaal, waar men nog de  glas-in-lood ramen aantreft die kenmerkend zijn voor deze stijl. Het hotel is gelegen op een groot park van 18 hectare, midden in de Veluwse bossen vlakbij Beekbergen, Apeldoorn en Arnhem. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, restaurant De Reeënberg, een lounge met open haard, bar 't Keldertje en een buitenzwembad. De dertien multifunctionele zalen zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen of andere bijeenkomsten. Het hele hotel beschikt over draadloos internet.

Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland: "Wij zijn trots dat Hotel De Veluwe zich bij Best Western voegt. Het hotel sluit naadloos aan bij ons DNA. Het is een uniek hotel, ontworpen in de bekende Berlage stijl en ligt mooi gelegen op de Hoge Veluwe. Service en gastheerschap staan er hoog in het vaandel." Joost Ligthart, manager operations EHP hotels: "De aansluiting bij Best Western is voor ons een strategische keuze. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en we zijn ervan overtuigd dat het hotelmerk ons goede commerciële resultaten zal geven."

Hotel De Veluwe is eerder uitgeroepen als Tulip Inn hotel of the year vanwege de persoonlijke service van de medewerkers, de hoge score van de mystery visits, de ligging van het hotel, de aankleding en ruime opzet van het hotel, diversiteit aan zalen en kamers en de gezelligheid in en rondom het hotel. Best Western International is ’s werelds grootste hotelketen met 4.300 onafhankelijke hotels in meer dan honderd verschillende landen en streken in de wereld. In Nederland zijn momenteel 43 zelfstandige hotels aangesloten bij het samenwerkingsverband.

Op de foto, van links naar rechts: Joost Ligthart, Manager Operations EHP Hotels, Wytze van den Berg, CEO Best Western Hotels Nederland en Sjoerd Vendrik, Hotelmanager Tulip Inn De Veluwe.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief