Congressen

Trendwatcher Adjiedj Bakas lanceert Megatrends Events

Adjiedj Bakas World Forum The Hague web

Trendwatcher Adjiedj Bakas lanceerde op 13 december zijn nieuwe boek ‘Megatrends Events, we’ll never stop meeting, but how?’ in World Forum The Hague. De uitgave vol met trends en ontwikkelingen die in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen in de (inter)nationale meetingindustrie, is samengesteld in samenwerking met diverse branchepartijen en wordt uitgegeven door World Forum The Hague en GL events.

Het gaat inhoudelijk in op de nieuwste trends binnen de evenementen industrie zoals: ‘Towards effective networking ‘, ‘Towards safety and security’, ‘Towards memorable experiences’ en ‘Towards more interaction and co-creation’.

Energie op doen

Adjiedj Bakas: ‘Ik hoor soms dat men denkt dat we elkaar in de toekomst niet meer zullen ontmoeten, dat alles digitaliseert en virtualiseert. Dus waarom de moeite nemen om naar een congres of evenement te gaan? Omdat we levende wezens zijn, we houden er van elkaar te ontmoeten, energie op te doen bij elkaar en visies uit te wisselen. Dit is hoe het werkt, hoe energie werkt.’

General Manager World Forum The Hague, Michiel Middendorf: ‘Een waardevol boek voor onze branche met een inhoudelijke en pragmatische blik op de toekomst, geen zwevende trends, maar daadwerkelijke ontwikkelingen.’

Heropening World Forum

Op 13 december werd World Forum The Hague heropend door burgemeester van Den Haag, Pauline Krikke, wethouder Karsten Klein, general manager Michiel Middendorf en GL events executive Daniel Chapiro. Ruim 300 genodigden uit de evenementenindustrie en van Gemeente Den Haag zagen naast de heropening, de presentatie van de nieuwe naam (World Forum The Hague), divers entertainment en speeches, ook de lancering van dit boek.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief