Congressen

Trends belangrijk onderdeel van EIBTM Kennisprogramma

American Express Meetings & Events zal op woensdag 19 november tijdens vakbeurs EIBTM in Barcelona de resultaten van haar 2015 Global Meetings Trends onderzoek presenteren. De presentatie behandelt ontwikkelingen die van invloed zijn op de meeting industrie, zoals digitale vergadertechnieken, organiseren in opkomende markten, groepsvluchten en tips voor succesvol inkopen.
 
Een ander onderdeel van het kennisprogramma van EIBTM is een sessie gericht op de Pharma-sector. Caroline Hill en Mark Handforth, directeuren van Compliant Venues, zullen laten zien hoe je succesvolle meetings over gezondheidszorg kunt organiseren, rekening houdend met de nog steeds toenemende pharma-regelgeving en compliance-eisen.

MPI presenteert tijdens de internationale meetingbeurs een ‘Future of Meetings’-workshop waarbij de deelnemers kennis maken met de trends die op korte en lange termijn de inhoud van meetings zullen beïnvloeden.

Rob Davidson van MICE Knowledge Consultancy geeft twee presentaties van de wereldwijde EIBTM Trends Watch, waarin hij op basis van de meest recente gegevens een analyse geeft van de trends in de maatschappij en de invloed daarvan op de business-strategieën van bedrijven in de meeting industrie. Ook worden rapporten gepresenteerd voor de meetingmarkt in China en India.
Meer informatie over het complete EIBTM Kennisprogramma 2014 is te vinden op www.eibtm.com/knowledge
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief