Beurzen

Transport & Logistics breidt uit met Havenlogistieke hal

Transport & Logistics - Havenlogistieke hal

De komende editie van Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy breidt op verzoek van verladend Nederland uit met een hal speciaal voor de havenlogistiek. De focus ligt op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. Transport & Logistics vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy.

Cargo-owners

Tijdens de editie in 2016 van Transport & Logisitics waren 56 procent van de bezoekers cargo-owners. Zij gaven aan graag meer rederijen, forwarders, cargadoors, container operators en container depots te ontmoeten. Deze vraag naar meer aanbod voor de havenlogistiek kwam ook naar voren uit de bezoekersenquêtes. Op de vraag welke exposantengroep zij graag aangevuld zouden zien tijdens de volgende editie, vulde bijna driekwart van de bezoekers de volgende kernwoorden in: deep sea, transporteurs, rederijen, zeevracht en haven.

Organisator Easyfairs

Organisator Easyfairs heeft de havenlogistiek nu toegevoegd aan het beursconcept door middel van de havenlogistieke hal. “Met deze toevoeging zetten we bovendien een belangrijke stap in het behalen van onze doelstelling: een compleet platform aanbieden voor de logistieke markt waarbij we bezoekers een ‘visit the future’ ervaring willen geven”, aldus Bianca van Grinsven, Event Manager Transport & Logistics.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief