Beurzen

Transport Compleet Hardenberg bezocht door 13.500 professionals

De negentiende editie van Transport Compleet in Hardenberg is op 26, 27 en 28 maart 2019 bezocht door 13.497 vakprofessionals. De tweede beursdag was traditiegetrouw de drukste dag met ruim 5.000 bezoekers. “Enkele jaren geleden zijn we volop gestart met het sturen op kwaliteit in plaats van kwantiteit van bezoekers. Ondanks dat we dit jaar iets minder standhouders hadden, was er wel meer vloeroppervlak in gebruik. Bovendien mochten we ondanks de aanscherping van ons uitnodigingsbeleid zelfs bijna 200 bezoekers meer verwelkomen dan in 2018,” zegt Floris Valk, Head of Automotive & Transport bij Easyfairs.

Hele transportbranche

Tijdens Transport Compleet in Evenementenhal Hardenberg was de hele transportbranche vertegenwoordigd. In totaal namen meer dan 170 exposanten deel aan de beurs, waaronder zeven grote truckmerken zoals DAF, MAN, Mercedes en Scania. Verder nam het aantal trailer- en carrosseriebouwers voor het tweede jaar op rij toe.

Transport Compleet 2.0

Onder de vlag van Easyfairs transformeert de beursorganisatie samen met haar partners en exposanten Transport Compleet geleidelijk van alleen een relatiebeurs naar een event waar netwerken, kennisdeling en beleving hand-in-hand gaan. De eerste contouren van ‘Transport Compleet 2.0’ waren deze editie al zichtbaar met een nieuw kennistheater waar dagelijks 5 kennissessies plaatsvonden over actuele thema’s. Studenten van ROC Twente gaven vanuit de Truckacademy demonstraties op hun eigen plein en er was een centraal foodcourt.

Valk: “We zijn er nog niet, maar exposanten geven aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen met elkaar. De uitstraling van de beurs is flink verbeterd. Iedereen voelt en ziet dat we aan het veranderen zijn en dat dit positieve gevolgen heeft voor de beurs. Het netwerken en relatiebeheer staat nog altijd voorop, maar we willen de transportsector meer bieden dan alleen dat. Door de toevoegingen aan het concept, neemt de aantrekkingskracht van nieuwe, kwalitatief goede bezoekers toe. Dat is precies waar we naar op zoek zijn voor onze exposanten.”

De eerstvolgende editie van Transport Compleet is na de zomer op 3, 4 en 5 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. De 2020-editie in Hardenberg zal op 24, 25 en 26 maart plaatsvinden.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief