Congressen

Training ‘Adviseren en Profileren in eventmanagement’

NIKS & Partners geeft in oktober de vierdaagse training ‘Adviseren en profileren in eventmanagement’. De training gaat in op de kerncompetenties in eventmanagement met bijzondere aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de event manager.

“We merken dat deze specifieke training goed aansluit bij de event managers die een stapje verder willen in het professionaliseren”, vertelt Ina Niks over de training die voor de vijfde keer plaatsvindt. “Naast de behoefte aan vakinhoudelijke kennis, is er ook een duidelijke behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, uiteraard toegespitst op de eventbranche. Deze training sluit daar naadloos bij aan. Omdat we de groepen klein houden is er veel aandacht voor alle deelnemers en kunnen eigen cases worden ingebracht.”.

De training is bedoeld voor professionals die zich bezighouden met de organisatie van evemenenten en die nu ook graag hun invloed leren vergroten. De eerste dag brengt de missie en visie in kaart van de afdeling met een doorvertaling hiervan naar competenties en gedrag. Op de tweede en derde dag staan zaken als communicatie, het stellen van de juiste vragen en het aangeven van grenzen centraal. De vierde dag staat in het teken van ‘managen van verwachtingen’ in de breedste zin van het woord.

De trainingsdata voor het najaar zijn: 18 oktober, 4 en 5 november (inclusief overnachting) en 29 november.

Kijk voor inschrijven en/of meer informatie op www.niksenpartners.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief