Congressen

Tour Culinair op zoek naar deelnemers uit gastvrijheidsbranche

Bestuur Tour Culinair

Het bestuur van de Tour Culinair heeft besloten om uitsluitend deelnemers die werkzaam zijn in de gastvrijheidsbranche mee te laten fietsen in hun tochten.  Er werd afscheid genomen van deelnemers die nog wel actief waren als renner, maar niet meer werkzaam zijn als eindverantwoordelijke binnen de branche. Hiermee is er ruimte ontstaan voor nieuwe fietsliefhebbers. Dit jaar wordt voor de 37e keer de Tour Culinair verreden.

Tour Culinair

De club organiseert drie activiteiten per jaar waarbij fietsen en een culinair samenzijn gecombineerd worden: de voorjaarsklassieker, een 2- of 3-daags wielerevenement in binnen- of buitenland waarbij ongeveer 120 kilometer per dag gefietst wordt en de najaarsklassieker als afsluiting van het jaar. Het meerdaags fietsevenement wordt dit jaar georganiseerd in de provincie Brabant.

Naast de Tour wordt er jaarlijks, in samenwerking met Stichting Vakbekwaamheid Horeca, ook een klasbaktrofee uitgereikt. Met deze prijs willen de organisaties het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen.

Nieuwe bestuursleden

Naast de verjonging van het peloton kent ook het bestuur van Tour Culinair enkele nieuwe leden. Bert van Zijtveld (eigenaar restaurant de Heikamp Ruurlo), Twan Hakvoort (eigenaar hotel – restaurant ’t Voorhuys Emmeloord) en Richard Francke (directeur Koninklijke Industrieele Groote Club Amsterdam) zijn onlangs bij het bestuur gekomen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief