Beurzen

Toulouse Expo wint internationale beursposter competitie

Toulouse Expo en ontwerper Bernard Cadène hebben de internationale beursposter competitie gewonnen. Deze werd voor de zeventiende keer georganiseerd door brancheorganisatie UFI en initiatiefnemer International Fair Plovdiv uit Bulgarije.

In totaal werden 64 posters ingezonden door 24 organisatoren uit 17 landen. Elke beursposter was ontworpen ter promotie van een specifieke beurs in 2013. De internationale jury van beursprofessionals en grafisch ontwerpers beoordeelde de inzendingen op originaliteit, interpretatie van het beursthema en duidelijke presentatie van de marketingboodschap en basisgegevens van de beurs. 

 

De grand award werd gewonnen door Toulouse Expo en ontwerper Bernard Cadène voor de Foire International de Toulouse die van 6 tot en met 15 april 2013 plaatsvond in het Parc des Expositions. De winnaars krijgen een beeld ontworpen door beeldhouwer Yanko Nenov. Deze wordt hen uitgereikt tijdens het 80e UFI Congres van 13 tot en met 16 november in Seoul.

De runner-up finalisten waren:

  • UBM Asia en ontwerper Leo Burnett met hun beursposter voor Cosmoprof Asia
  • Zimbabwe International Trade Fair Company en ontwerpbureau Charisma Agency met hun beursposter voor de  Zimbabwe International Trade fair (ZITF)
  • Inter Expo Center Sofia en ontwerper Miroslava Rangelova met hun beursposter voor Water Sofia en voor Bulcontrola

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief