Festivals

Tomorrowland via livestream te volgen op YouTube

tomorrowland

Fans van Tomorrowland die geen ticket hebben kunnen bemachtigen, kunnen het festival op de voet volgen via een livestream. Het festival in het Belgische Boom is daarvoor een samenwerking met YouTube aangegaan.

Gelijktijdige livestreams 

Er zijn verschillende gelijktijdige livestreams te volgen van het festival dat van 19 tot en met 28 jul plaarsvindt. De livestream van de Main Stage draait 24 uur, met live optredens tijdens het festival en hoogtepunten van de sets tussen de twee weekends. Daarnaast kun je afstemmen op een livestream van de Freedom Stage, die tijdens beide weekenden draait. Op One World Radio zijn video-interviews met artiesten en live audiosets te volgen.

Na het festival uploadt Tomorrowland op 29 juli de optredens van alle artiesten als een permanente video. 

Wereldwijd publiek

'YouTube is dé plek om de meest iconische momenten in muziek te beleven, of het nu Tomorrowland in Boom is of Coachella in Californië. We zetten onze traditie voort om de grootste muziekfestivals naar een wereldwijd publiek te brengen met deze livestream voor de twintigste verjaardag van Tomorrowland', zegt Sam Vergauwen, head of YouTube voor de Benelux.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief