Congressen

TOBACCO – het zonnetje in huis

TOBACCO – het zonnetje in huis

Het klimaat verandert, heerlijk dat zonnetje!

Duurzaamheid, sustainability, plastic soepen, massa producties, het zijn kreten die je dagelijks in het nieuws tegenkomt. De wereld gaat ten onder, stop voordat het te laat is! Zijn we op tijd? Zijn we te laat?

Welnee, een nieuwe generatie komt er aan met nieuw elan en liefde voor de wereld en haar omgeving.
En TOBACCO Amsterdam is die jonge hond die investeert vanuit haar hart.
Vanaf de oprichting in 2007 staat duurzaamheid in haar vaandel.
En niet alleen op het gebied van food&beverage maar ook in licht, geluid en van overige leveranciers verwacht TOBACCO ook dat ze werken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Het is graag of helemaal niet. BAM! En als daar dan een jonge vrouw voor de theaterdeuren staat die opkomt voor een verantwoorde mode industrie dan slaat TOBACCO die wagenwijd open en ondersteunt haar van harte.

Afgelopen 6 oktober is TOBACCO de relatie aangegaan met Chanel Trapman (23) , documentaire maakster. Geen one-night-stand maar een langdurige betrouwbare relatie.
Chanel liet in een zaal vol met een nieuwe generatie pioniers bestaande uit ondernemers, ontwerpers, politici, journalisten, social influencers en nog meer, de première van haar documentaire ‘The Positive Chain of Change’, zien. De documentaire, over de misstanden in de mode-industrie, deed het publiek beseffen dat we in een wereld leven waarin het grote publiek nog steeds voor de snelle en korte one-night-stands wil gaan. TOBACCO Theater is er van overtuigd, dat hoe meer mensen zich beseffen dat zij zelf het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld al bij het kiezen van een conferentie-ruimte voor het volgende event, de wereld stukje bij beetje weer beter en mooier maakt. Dat we van de relatie met de aarde een duurzame relatie kunnen maken.
TOBACCO gaat niet voor een one-night-stand, maar voor de duurzame, hartstochtelijke en bewuste relatie!

Hou je ook van TOBACCO?

Contact

info@tobacco.nl
0031(0)20- 330 0670
www.tobacco.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief