Beurzen

TIV wordt in 2020 MIX Noordoost

De beurs voor de technische industrie TIV zal vanaf 2020 als MIX Noordoost verder gaan. Beursorganisator Easyfairs heeft de laatste jaren verschillende aanpassingen doorgevoerd in het TIV-concept die nu leiden tot een nieuwe beurs. Om de markt alvast kennis te laten maken met het nieuwe concept worden een aantal elementen tijdens TIV 2019 geïntroduceerd.

Technologiestraat en Startersstraat

De MIX-elementen die al te zien zijn op TIV 2019 zijn de Technologiestraat en de Startersstraat . In de Technologiestraat staan exposanten met de nieuwste beschikbare technologieën voor robotisering en automatisering die bezoekers kunnen zien, voelen en beleven. In de Starterstraat krijgen startups de kans om tegen een speciaal laag tarief hun product of dienst te introduceren aan de maakindustrie in de regio. Ook is er een een route voor studenten uit Oost- en Noord Nederland, die ‘Werkgever van de toekomst’ genoemd wordt. Exposanten kunnen zich aanmelden om deel uit te maken van deze route.

TIV 2019

De laatste editie van TIV en tegelijkertijd de eerste kennismaking met MIX Noordoost is op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief