Congressen

Tips over het gebruik van posterborden

Heeft u een beurs of evenement en wilt u niet een hele stand huren of kopen? Maak dan gebruik van posterborden: makkelijk te vervoeren, te gebruiken als los element of aaneengeschakeld en één en al gebruiksgemak. Hier vijf tips over het gebruik van posterborden.
 

5 tips over het gebruik van posterborden

Tip 1. Zet posterborden in tijdens een klein evenement of beurs
Met het gebruik van posterborden kunt u op een creatieve manier omgaan met beeld, tekst en ruimte. De posterborden zijn flexibel in te zetten. U kunt er zo veel inzetten als u wilt. Door ze aan elkaar te klikken of los neer te zetten maakt u slim gebruik van de door u beschikbare ruimte.

Tip 2. Dubbelzijdig is een pre
Dubbelzijdige posterborden zijn een pre. Wanneer u de borden midden in een ruimte plaatst is uw presentatie van alle kanten zichtbaar. Zo mist u geen enkele mogelijkheid om met uw doelgroep te communiceren.

Tip 3. Kies voor posterborden die multi-inzetbaar zijn
Maak gebruik van posterborden die zowel landscape als portrait zijn te gebruiken. Zo heeft u per evenement of locatie meer mogelijkheden om uw informatie ten toon te stellen.

ABC Display is groot geworden met posterborden en expositiepanelen en heeft een lichtgewicht, multifunctioneel systeem ontwikkeld. De expertise die ABC Display heeft opgebouwd in de loop der jaren stellen wij graag tot uw dienst.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief