Beurzen

TINE en MacExpo goed verlopen

TINE 2006, de grootste nationale ICT-vakbeurs en MacExpo 2006, het evenement voor de Nederlandse Mac-wereld,  zijn wederom goed verlopen. Het aantal exposanten is dit jaar met elf procent gegroeid tot 357 (321 in 2005). TINE en MacExpo 2006 vonden plaats van 26 tot en met 28 april 2006 in Amsterdam RAI en trokken rond de 13.000 bezoekers.

TINE 2006, de grootste nationale ICT-vakbeurs en MacExpo 2006, het evenement voor de Nederlandse Mac-wereld,  zijn wederom goed verlopen. Het aantal exposanten is dit jaar met elf procent gegroeid tot 357 (321 in 2005). TINE en MacExpo 2006 vonden plaats van 26 tot en met 28 april 2006 in Amsterdam RAI en trokken rond de 13.000 bezoekers.

TINE en MacExpo waren dit jaar beiden uitverkocht. Nieuw in 2006 waren de AG-  carrièredagen, een speciaal evenement voor een carrière binnen de ICT.

 

Amsterdam RAI en The Chain Connection namen dit jaar het initiatief voor het TINE / MacExpo VIP-programma. Hans Tours, commercieel directeur Infopact Network Solutions: “Wij namen dit jaar voor het eerst deel aan TINE met een stand en informatiesessies en zijn erg tevreden over het verloop van de afgelopen drie dagen. We hebben onze reseller-relaties uitgenodigd via het speciale VIP-programma en we zijn heel blij om te concluderen dat dit heeft geleid tot een verhoogde opkomst. Veel van onze gasten gaven aan dat zij deze persoonlijke benadering als een welkome aanvulling ervaren op het beursbezoek.” Het VIP-programma bestond onder andere uit valet parking, ontvangst met champagne en persoonlijke begeleiding naar de stand van de gastheer.

 

Tijdens het InterimIC Diner Pensant werden op woensdagavond voor de eerste keer de TINE / MacExpo Best of Show Awards uitgereikt. mag productions zet met veel ambitie het nieuwe product magxia in de markt en won daarvoor de award voor ‘meest innovatieve product’. Exposant Criss Cross Network Solutions ging naar huis met de Best of Show award voor beste deelname. Deze systeemintegrator had samen met partners een compleet ruimteschip ‘Starship USS Biaticc’ neergezet, waarin veel eigen toepassingen waren geïntegreerd.

De organisatie van MacExpo was dit jaar voor het eerst in handen van Amsterdam RAI en stond in het teken van informatieoverdracht en beleving. Zo werden in samenwerking met Apple verschillende seminars georganiseerd en Stonehouse Groep verzorgde een grote Apple product showcase. Ook Adobe was dit jaar vertegenwoordigd.

 

Exposant Matadax was vertegenwoordigd op MacExpo en organiseerde op donderdag 27 april een succesvol seminar over ‘De architect als informatie- en communicatiemanager’. Hans Fermont, business development manager bij Matadex: “MacExpo was dit jaar voor ons veel succesvoller dan afgelopen jaar. De beurs kenmerkte zich door kwalitatief hoogwaardige bezoekers. Dit jaar hebben we ook echt met serieuze, potentiële klanten gesproken. Nadat we hoorden dat we gisteren ook nog door Oracle zijn onderscheiden met de Outstanding ISV Award, kon deze week natuurlijk helemaal niet meer stuk.”

 


TINE, MacExpo en Grafivak bundelen krachten in 2007

TINE, MacExpo en Grafivak, de tweejaarlijkse vakbeurs voor grafimedia, bundelen met ingang van komend jaar hun krachten. De beurzen opereren in markten die de laatste jaren steeds meer raakvlakken vertonen. Zowel de bezoekers als de exposanten laten een overlap zien. Tijdens het eerste nationale crossmediacongres ‘MediaCity’ op 26 april jl. tijdens TINE en MacExpo gaven gerenommeerde sprekers al hun visie op deze convergentie van Millimeters (papieren uitgaven), Megabytes (on-line) en Minuten (broad/narrowcasting). De drie evenementen vinden volgend jaar plaats van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 mei 2007 in Amsterdam RAI.

 

Over TINE

TINE is het grootste en meest toonaangevende vakevenement voor de ICT-industrie in Nederland. Het evenement geeft een compleet overzicht van actuele ICT-aandachts-gebieden, waarbij de focus ligt op de sectoren Telecommunicatie, InterNetworking, New Media en Entertainment. TINE richt zich op directieleden, ICT-managers en ICT-specialisten uit het bedrijfsleven en bij de overheid. Meer informatie is te vinden op www.tine.nl.

 

Over MacExpo

MacExpo is de jaarlijkse beurs voor de Nederlandse Mac-wereld. MacExpo biedt Mac-gebruikers en geïnteresseerden, zowel business professionals als prosumers, een compleet overzicht van de laatste, meest innovatieve producten en diensten. Meer informatie is te vinden op www.macexpo-amsterdam.nl.

Ook Nokia pakte dit jaar groots uit met partners in het Nokia Mobilizing Business Event. Bezoekers konden hier zelf ervaren hoe de huidige mobiele communicatietechnieken hen kunnen helpen in de dagelijkse contacten met klanten, collega’s en relaties.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief