Congressen

Tim Vissers general manager Golden Tulip Epe

Tim Vissers (26) verhuist – na één jaar general manager van Tulip Inn de Veluwe geweest te zijn – naar Golden Tulip Epe. Ook daar neemt hij de rol van general manager op zich. Zijn functie bij Tulip Inn wordt overgenomen door Sjoerd Vendrik (26), voormalig sales manager van het hotel.Vissers volgt Tjeerd Holtrop op, die de Golden Tulip organisatie zal verlaten. “Na een geweldig jaar bij Tulip Inn de Veluwe ben ik verheugd met deze stap", aldus Vissers. "Golden Tulip Epe is een prachtig hotel met enorm veel potentie. Wij gaan ons product in 2012 verder verbeteren en gaan ervan uit dat onze inspanningen zich commercieel zullen terug betalen.”

Sjoerd Vendrik zet in 2012 de positieve lijn voort, die door Vissers is ingeslagen. Dit geldt met name voor de meer persoonlijke benadering naar de gasten toe. Verder wordt het onlangs geïntroduceerde restaurantconcept ‘Veluwse Smaakmakers’ nog meer op de kaart gezet in de regio. Vendrik: “Na een aantal jaren waarin ik revenue- en salesmanager ben geweest, kijk ik er erg naar uit om nu als hotelmanager samen met het team verder te bouwen aan een goed hotelproduct op de Veluwe."

Golden Tulip Epe en Tulip Inn de Veluwe zijn onderdeel van de EHP groep, dit staat voor European Hospitality Properties.  Deze groep is eigenaar van vijf Golden Tulip hotels en één Tulip Inn Hotel. EHP is onderdeel van Louvre Hotels Group, deze Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief