Beurzen

Thijs Standbouw – Uw partner voor de verzorging van complete modulaire beurzen

Stand op Breakbulk

Thijs Standbouw is al meer dan 18 jaar een betrouwbare partner voor diverse opdrachtgevers bij de verzorging van complete uiteenlopende modulaire projecten. Projecten met een oppervlakte van 25m² tot 10.000 m² zijn daarin voor ons geen uitzondering.

Doordat wij beschikken over grote aantallen eigen voorraad van materialen, in zowel ons Syma als beMatrix systeem, zijn wij in staat om u een totaalpakket aan te bieden. Zo kunnen wij op een project de realisatie van zowel de uniforme stands, individuele stands als diverse organisatie specials zoals registraties en theaters voor u verzorgen.

Tevens beschikken wij over een eigen interne printstudio waardoor wij ook allerlei full colour materialen kunnen produceren voor onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan full colour panelen, stickers, full colour printdoeken en andere reclame-uitingen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en blijft de kwaliteit van onze producten gewaarborgd.

Het voordeel van werken met onze modulaire systemen ligt onder meer in de snelle op- en afbouwtijden én de minimale afvalstromen. Door het toepassen van strenge interne kwaliteit controles zijn wij in staat om onze materialen te hergebruiken. Daarnaast worden materialen welke niet hergebruikt kunnen worden via onze leveranciers gerecycled.

Door de verzorging van vele internationale projecten hebben wij kennis opgedaan van verschillende Europese beurslocaties. Hiervoor beschikken wij over eigen vrachtwagens die aan alle milieu eisen voldoen én een team van vaste medewerkers, zodat wij ook in dit aspect onafhankelijk zijn.

Foto: Gielissen Exhibition & Event Services, Breakbulk Europe


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief