Congressen

Theater & Congres Orpheus viert vijftigjarig bestaan

Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn bestaat op 12 maart precies 50 jaar. Een periode waarin Orpheus is uitgegroeid tot een modern theater, met een landelijke functie voor de congres- en evenementenbranche. Dit wordt gevierd met onder andere een feestelijke relatieavond, een groots theaterfestival en een mooie kortingsaanbieding.
 In 1965 opende Theater & Congres Orpheus zijn deuren met een uitvoering van Tsjaikovski’s Zwanenmeer. Het is één van de eerste theaters in Nederland die speciaal ontworpen is voor zakelijke evenementen. Door de jaren heen heeft de locatie vele organisaties mogen ontvangen in Apeldoorn en is er een diversiteit aan evenementen en bijeenkomsten georganiseerd: van congressen tot jubileumvieringen en van intieme diners op het toneel tot grootschalige personeelsfeesten door het hele pand.

Op 12 maart wordt er een relatieavond georganiseerd bij de voorstelling Magic of Motown en op 13 maart wordt het Ondernemerspodium gelanceerd, een ontmoetingsplek/netwerkclub waar cultuur en ondernemerschap samenkomen. Orpheus presenteert daarnaast in het pand een bijzondere jubileumexpositie van een veertigtal Apeldoornse kunstenaars, die werken maakten met als thema Orpheus, theater & inspiratie.

Ook trakteert de 50-jarige.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief