Festivals, Congressen

The O2 krijgt zelfbedieningsbars

Self-service-bar

The O2 krijgt zelfbedieningsbars met de 'Just Walk Out'-technologie van Amazon om de gastervaring in deze Londense arena te verbeteren.

Minder lange wachtrijen

Het evenementencomplex hoopt dat de technologie de wachtrijen zal verminderen en gasten meer tijd hebben om van de show te genieten. De bars worden deze zomer geïnstalleerd. Gasten kunnen inchecken met een contactloze betaling, de door hen gekozen artikelen pakken en vertrekken zonder dat er personeel nodig is.

Generatieve AI

Kunstmatige intelligentie waaronder generatieve AI maakt de technologie mogelijk om nauwkeurig te bepalen wie welke producten koopt in een retailomgeving. The O2 is van plan om in de toekomst nog meer zelfbedieningsbars met deze technologie te lanceren bij een tweede locatie die later dit jaar wordt geopend.

SSE Arena Belfast

Eerder dit jaar was de SSE Arena in Belfast de eerste overdekte arena in Europa die de technologie introduceerde. De winkel, Pay & Away genaamd, bevindt zich op de eerste verdieping van de arena met een capaciteit van 10.800 plaatsen.

De zelfbedieningsbar werd al eerder geïntroduceerd op verschillende locaties in de VS en Canada, waaronder TD Garden in Boston, Lumen Field in Seattle en Scotiabank Arena in Toronto. Vorig jaar had het Marvel Stadium in Melbourne als eerste stadion de primeur.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief