Congressen

The Next Event

The Next Event

Het event dat antwoorden geeft op alle vragen over eventmarketing en live-communicatie. Die belofte doet organisator Eventbranche.nl over The Next Event dat plaatsvindt op 3 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Congres

The Next Event is een congres voor marketeers, communicatieprofessionals, leidinggevenden van bureaus en overige opdrachtgevers die op een strategische manier evenementen en live inzetten binnen de marketing- en communicatiemix. Tijdens het congres komen diverse A-merken op het podium, die inzicht geven en expertise delen over hoe live/events een rol spelen in hun marcom-mix.

Kennisvloer

Verder is er een kennisvloer met 6 pleinen, waar praktische informatie, kennis, inzichten, do’s, don’ts en tips gehaald kunnen worden voor de praktische uitvoer van deze evenementen. Bezoekers krijgen antwoorden op alle vragen die horen bij ‘Hoe organiseer ik het meest impactvolle evenement?’ en kom je eenvoudig in aanraking met innovaties, experts uit de branche en verzamel je op één dag voldoende bagage om jouw volgende evenement nog beter te organiseren.

The Next Event

The Next Event splitst zichzelf in tweeën, ideaal om met het complete team naar toe te gaan. Het ene deel richt zich op de vraag WAAROM? en draait om de strategische inzet van events. Het andere deel richt zich op HOE? en focust op de uitvoer en daadwerkelijke organisatie van evenementen.

Hier vind je meer informatie over The Next Event.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.