Sportevenementen

Teun Verheij en Tim Nome starten nieuw bureau Track Record

Track Record by SportVibes

Teun Verheij en Tim Nome, al jarenlang verbonden aan SportVibes, vormen de directie en zijn mede-eigenaar van een nieuw bureau in de wereld van sport en entertainment. Track Record gaat zich focussen op commerciële groei van merken en rechthoudende organisaties over de as van proposities, digital branding, data, technologie en 1-op-1 contact met fans.

Het bureau kent meteen een vliegende start met werk voor Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, Le Champion, KNHB en BEAT Cycling Club.

Teun Verheij

Teun Verheij: “Met onze ervaring binnen sport en entertainment weten we wat de waarde is van fans voor merken en organisaties. We zien dat het relevanter is dan ooit om waardevolle, conversie gedreven proposities te ontwikkelen. Met de fanbase als basis en de mogelijkheid om continu 1-op-1 in contact te staan met de fan gaan we van experience naar service en conversie. Zo wordt er meer commerciële waarde gecreëerd voor de organisatie zelf en haar partners. De focus is ‘Return on Fans’; meer uit iedere fan halen.”

Tim Nome

Tim Nome: “De meeste merken of rechthoudende organisaties hebben met proposities en een fanbase al gebouwd aan hun trackrecord, maar er is wat ons betreft nog een wereld te winnen als het gaat om waardecreatie en conversie. Wij willen het volledige commerciële potentieel van onze klanten en hun fanbase ontsluiten met de kracht van strategie, creatie en technologie.”

Unieke fan experiences

Door middel van persoonlijke interactie en het creëren van unieke fan experiences wil het bureau bijdragen aan langdurige commerciële groei en succes. Of het nu gaat om het verhogen van de merkbekendheid, het opbouwen van relaties met fans, het verkopen van tickets of het bouwen en beter laten renderen van commerciële partnerproposities, Track Record wil klanten in die hele journey gaan bedienen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief