Congressen

TEDx BrainTrain gebruikt trein als podium voor presentaties

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen en SocialCoupé presenteert TEDxMaastricht een uniek initiatief: de TEDx BrainTrain. Uitgangspunt is de trein als podium voor inspirerende TEDx presentaties met de reizigers als publiek. Voorafgaand aan het grote TEDxMaastricht event op 4 september in het Theater aan het Vrijthof, wordt er op zondag 1 en dinsdag 3 september een TEDx coupé ingericht in de Intercity tussen Maastricht en Amsterdam centraal.

Als tegenhanger van de zogeheten Stilte Coupé, vindt er in de SocialCoupé juist het gesprek plaats. De formule van de BrainTrain is simpel en sluit aan op de algemene TEDx bijeenkomsten: interessante sprekers vertellen inspirerende verhalen van circa vijftien minuten. Tussen Maastricht en Amsterdam is er voldoende tijd voor acht verhalen die ‘raken’.

De BrainTrain is een wereldwijde primeur, zowel voor TED, TEDx Maastricht, de NS als het Nederlandse publiek. Het programma en de lijst van 27 sprekers is hier te vinden.

De TEDxMaastricht BrainTrain rijdt op zondag 1 en dinsdag 3 september tussen Maastricht en Amsterdam. De eerste trein vertrekt zondag vanaf Maastricht CS om 10:58 en komt aan in Amsterdam CS om 13:22. De volgende trein vertrekt om 14:08 vanaf Amsterdam CS en komt aan in Maastricht CS om 16:32.

Meer weten over dit bijzondere project? Check de website www.tedxmaastricht.nl/braintrain of volg het event op Twitter @TEDxMaastricht en op Facebook https://www.facebook.com/TEDxMaastricht.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief