Congressen

Talent4Werk wint Postillion DreamEvent

Na een competitie van anderhalve maand gevolgd door een stemweek werd op 12 december bekend gemaakt dat Talent4Werk de DreamEvent-competitie van Postillion Hotels heeft gewonnen met de inzending ‘No Work, All Play’.
In de DreamEvent-competitie maakten bedrijven kans op het winnen van een droomevent ter waarde van €30.000,- in het nieuwste Postillion Convention Centre in Amsterdam.

Met dit bedrag gaat Talent4Werk volgend jaar een feestavond in vintage carnivalstijl organiseren voor al haar medewerkers en hun partners. Aanleiding voor deze feestavond is een grote mijlpaal die in zicht komt: duizend medewerkers die gezamenlijk aan het werk zijn bij één van de labels van Talent4Werk: Talent4Hospitality, Talent4Service, Talent4Taxi en Talent4Retail. 

Thijs Peters, Sales Manager Postillion Hotels, verraste de winnaars op locatie met een grote bos bloemen, een trofee en champagne. De andere twee genomineerden uit de voorronde van de DreamEvent-competitie waren MoodConcepts en Feestkracht Business Events.

​’, ‘


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief