Congressen

Susan Rothwell genomineerd voor ‘Best Exhibitor Director’

Susan Rothwell, exhibition director van UTECH, is genomineerd  voor de ‘Best Exhibitor Director Award’ van Mash Media Exhibitions News. Bijna tweehonderd personen dongen mee naar de prijs. Rothwell is één van de vijf genomineerden. Haar nominatie is aangedragen door MECC Maastricht, de locatie waar de UTECH al vijftien jaar met succes wordt gehouden.

UTECH is de leidende internationale beurs en conferentie voor de wereldwijde industrie van polyurethanen. Dit is een kunstmatig alternatief voor leder. Het bedrijf is opgericht door Crain Communications in Engeland. Eens in de drie jaar zijn MECC Maastricht en de stad Maastricht gastheer van de internationale UTECH Europa Exhibition en Conference.

Susan Rothwell is de professionele en creatieve motor achter het UTECH event.  Het doel van Susan en haar team is om elk UTECH evenement groter en beter te maken dan het vorige. Een belangrijk aandachtspunt bij de nominatie was het succes van de laatste editie. UTECH zag in 2012 een toename van 33%  in het aantal bezoekers en bracht meer dan vier miljoen euro naar de stad Maastricht.

De winnaar van de ‘Best Exhibitor Director’ award wordt op 10 april 2013 bekend gemaakt tijdens de Mash Media Exhibition News Awards in Londen. Mash Media is de grootste uitgever ter wereld op het gebied van vakbeurzen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief