Beurzen

Support 2018

Support 2018, de beurs die zich richt op mensen met een bewegingsbeperking, mantelzorgers en professionals, heeft een 7.6 als algemeen rapportcijfer gekregen. Naast een expositieprogramma, waren er seminars te bezoeken en activiteiten zoals Het Kleine hulpmiddelenplein, het Aangepaste reizenplein en het rolstoelparcours. Brand manager Sander Braam van Jaarbeurs: “Als ik dat vergelijk met voorgaande jaren hebben we grote slagen gemaakt. Dat verklaart ook de hoge overall waardering.”

Samenstelling

De samenstelling van het bezoek was gelijkelijk verdeeld over mensen met een bewegingsbeperking, de mantelzorgers en de professionals. De drie belangrijkste redenen om Support te bezoeken waren: op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, gerichte informatie verzamelen over eigenschappen van een specifiek product en oriëntatie met betrekking tot aankoopplannen. Professionals als ergo- en fysiotherapeuten waren vooral op zoek naar innovaties. Een op de vijf mensen heeft op Support een product gekocht en direct ook mee naar huis of de praktijk genomen.

De volgende Support wordt in mei 2020 gehouden. Volgend jaar wordt op de beurs Zorgtotaal extra aandacht besteed aan de revalidatiesector.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief