Congressen

SugarCity Events presenteert opzet voor anderhalvemeter-evenement

SugarCity Events anderhalvemeter-evenement visueel

Plenaire opstellingen met anderhalve meter afstand, meerdere entrees en belijning op de vloeren. Dit zijn elementen van een anderhalvemeter-evenement, zoals evenementenlocatie SugarCity Events en samenwerkingspartner Bazelmans AV voor ogen hebben.

Veel mogelijk

Waar er voor de coronacrisis 10.000 bezoekers in de oude CSM-suikerfabriek pasten, is met inachtneming van anderhalvemeter-afstand plaats voor een beduidend minder aantal bezoekers. Maar juist door de grootte van de zalen is er ook veel wel mogelijk. SugarCity Events kreeg daarom de vraag van een opdrachtgever hoe een congres eruit zou kunnen zien in haar locatie.

Denise Schimmel van SugarCity Events: “We zijn direct gaan sparren met het team hoe een anderhalvemeter-evenement er op onze locatie uit zou kunnen zien. We hebben onze vaste samenwerkingspartner Bazelmans AV gevraagd om met ons mee te denken.”

Glimp van de toekomst

Dennie Tenniglo van Bazelmans AV: “Toen we van het idee hoorden, waren we direct getriggerd. Hoe ziet een ‘corona-verantwoord’ evenement eruit? We zijn meteen gaan tekenen en hebben dit samen met SugarCity Events uitgewerkt. Het is nog geen weerspiegeling van de werkelijkheid, maar een glimp van hoe de toekomst voor evenementen eruit zou kunnen zien.”

 

Zo is een praatstuk gecreëerd waarbij samen met de klant gekeken kan worden naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen worden de mogelijkheden van een anderhalvemeter-evenement visueel gemaakt voor de opdrachtgever.

Productlanceringen

Dat je door anderhalvemeter-maatregelen minder gasten op een evenement kunt ontvangen is wel duidelijk, maar dat wil niet zeggen dat je geen event met publiek kunt organiseren, stelt Denise Schimmel. Dat SugarCity veel vloerruimte biedt, meerdere ingangen heeft, een toiletruimte heeft met aan twee kanten een toegang en ruime parkeergelegenheid, helpt daarbij.

Schimmel: “Ook zijn we samen met Bazelmans AV we de mogelijkheden aan het onderzoeken om grootschalige, professionele livestreams tot stand te brengen. Ideaal om op die manier een nieuw automodel te lanceren.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief