Congressen

Sterrenkok Richard van Oostenbrugge lanceert nieuw culinair concept voor grotere groepen

Richard van Oostenbrugge, Executive Chef van het met twee Michelinsterren gelauwerde Restaurant Bord’Eau, lanceert met Bord’Eau Events een nieuw culinair concept voor grotere groepen. Sinds vorige week is het mogelijk om met groepen groter dan 13 personen een ultieme fine dining te beleven in één van de bijzondere vergaderzalen van hotel De l”Europe.
Eind 2011 startte Van Oostenbrugge een nieuw avontuur in het vijfsterren deluxe hotel De L’Europe als Executive Chef van Restaurant Bord’Eau, dat onder zijn leiding in 2013 de eerste en in 2014 de tweede Michelinster behaalde. In het hotel is hij ook verantwoordelijk voor de met een Bib Gourmand bekroonde Hoofdstad Brasserie, de luxe lobby lounge de Promenade, de zomerse ontmoetingsplaats hèt Terras en de authentieke Freddy’s Bar. De Gault Millau riep hem in 2013 uit tot Chef van het Jaar.

Speciaal voor ‘Bord’Eau Events’ heeft Van Oostenbrugge drie verschillende menu’s vastgesteld geïnspireerd op de kaart van Restaurant Bord’Eau. Omringd door de bijzondere uitstraling van elke vergaderzaal, de persoonlijke service van de eigen Maître en Sommelier en de prachtige gerechten geserveerd op speciaal ontworpen servies, staat Bord’Eau Events voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Bord”aux Events is voor groepen van 13 tot 60 personen en kent een vanaf prijs van 108 euro per persoon.
 
De L’Europe Amsterdam beschikt over een vergaderoppervlakte van 600 m2 verdeeld over zeven vergaderzalen met elk een eigen karakter. Verwacht een combinatie van klassiek en modern, met schitterend uitzicht over de historische Amstel en volledig uitgerust met de laatste state-of-the-art technologie. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief