Congressen

Stem-actie gestart voor sprekers op MPI Content

Iedereen kan tot 3 juni stemmen op sprekers hij of zij wil horen op Content, het nieuwe concept jaarcongres van MPI dat de NL Conference vervangt. Content vindt plaats op 5 juli in SugarCity in Halfweg.
 Na een ”Call for Speakers” hebben bijna 100 sprekers zich opgegeven om deel te nemen aan de Keynote Challenge van Content. Hieruit heeft de organisatie 20 sprekers geselecteerd. Van deze 20 sprekers krijgen slechts 10 sprekers de mogelijkheid om zich tijdens Content aan het publiek te presenteren. De eerste 5 sprekers zijn door een vakjury geselecteerd. Voor het selecteren van de laatste 5 sprekers uit de 15 overgebleven gegadigden is er een stem-actie opgestart.

Stemmen op een spreken kan door een SMS-bericht te sturen naar 2255 met Content + de voornaam van de favoriete spreker. Je kunt op meerdere sprekers stemmen, maar maximaal 1 stem per spreker uitbrengen. De genomineerde sprekers vind je hier.

De vijf sprekers die zeker zullen optreden tijdens content zijn Denise van Iersel (Je bent een merk, of je nu wilt of niet!), Thomas Blekman (Ondernemerschap: MBA voor event professionals), Cyriel Kortleven (Survivalkit voor event-professionals in verandering), Annemarie Steen (De verbindende kracht van PLAY & FUN) en Patrick van der Pijl (Design denken voor je event). Meer informatie over de geselecteerde sprekers vind je hier.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief