Congressen

Stayen nieuwe partner Maastricht Convention Bureau

Conferentiecentrum Stayen in het Belgische Sint-Truiden is toegetreden tot het netwerk van partners van het Maastricht Convention Bureau. Deze stichting zet de regio Maastricht in binnen- en buitenland op de kaart zet als bestemming voor meerdaagse, (inter)nationale congressen, met name op het gebied van Health & Materials.
Marieke Höfte, Directeur van Stayen: “Als multifunctioneel conferentiecentrum biedt Stayen gelegen in Sint-Truiden in hartje Haspengouw, net over de grens in België, tal van mogelijkheden voor internationale congressen, evenementen en hospitality. De samenwerking met Maastricht Convention Bureau is een logische stap in de verdere uitbouw naar een internationaal cliënteel.”

Absolute aanwinst

Directeur Jurgen Moors van het Maastricht Convention Bureau: “Stayen is een absolute aanwinst voor onze venue portefeuille. We streven steeds naar hoogwaardige samenwerkingsverbanden met locaties en dienstverleners uit de regio en omliggende grensstreek. Dat is niet alleen van belang voor de zakelijke boekers, die kosteloos van onze diensten gebruik maken, ook de organisaties die bij ons zijn aangesloten kunnen dankzij het hechte netwerk onderling succesvoller samenwerken en zakendoen.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief