Beurzen

Staat jouw toptalent straks ook in Nxt Gen Live?

De redactie van Zynchrone Media heeft al dertig toptalenten gestrikt voor de special Nxt Gen Live, die eind december verschijnt. Deze uitgave van Expovisie en Conference Matters laat de nieuwe generatie vaktoppers in live-communicatie aan het woord over hun ambities en de toekomst van het vak.

Iedereen in de beurzen- en eventbranche praat over trends en innovaties, maar het is vaak de nieuwe generatie die er actief mee werkt en écht alle ins en outs kent. Daarom wil Zynchrone Media in kaart brengen wat de visie op het vak is van deze ‘next gen’. Door tientallen talenten aan het woord te laten, wil de redactie van Nxt Gen Live een deepdive maken in de toekomst van live-communicatie. Ben of ken jij ook zo iemand, neem dan contact met ons op.

Generaties leren van elkaar

Nxt Gen Live wil net zo crossmediaal zijn als de nieuwe generatie zelf, dus wordt deze uitgave een combinatie van print en digitaal, met uiteraard veel airplay op social media. De special bereikt zowel de gevestigde orde als de studenten en young professionals die werkzaam zijn voor beurzen, congressen en evenementen. Zo leren de generaties elkaar beter kennen en wordt iedereen daar beter van.

Toptalent spreekt zich uit

De hoofdmoot van Nxt Gen Live zijn interviews met aansprekende en uitgesproken toppers uit de next generation van de eventbranche. Daarbij laat de redactie niet alleen toppers aan het woord die al carrière hebben gemaakt bij de grote spelers, maar ook aanstormend talent dat nog onder de radar of bij kleinere bedrijven opereert. Bovendien is er aandacht voor start-ups en scale-ups in bijvoorbeeld event-tech.

Ook bevat Nxt Gen Live diepgravende verhalen over trends, innovatie en hoe de branche toptalent beter aan zich kan binden. Verder maakt de redactie een rondgang langs de belangrijkste opleidingen voor event-talent en vertellen brancheorganisaties over hun eigen talentenprogramma’s.

Heb of ben jij ook een toptalent dat thuishoort in Nxt Gen Live?
Mail hoofdredacteur Jeroen Mirck: jeroen@zynchrone.com

Interesse in de commerciële mogelijkheden van deze special?
Neem contact op met Marcel den Hoed: marcel@zynchrone.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief